Familie B/S regio Apeldoorn

De familie B/S woonachtig in de omgeving van Apeldoorn heeft een schitterende nieuwbouw woning aangekocht.

Onze ervaringen tijdens onze zoektocht naar een vakantiewoning in Tsjechië.

Vanaf 1995 komen we al in Tsjechië en de eerste indruk was dat de omgeving schitterend, en de mensen bijzonder vriendelijk zijn. Nadien keerden we graag terug. We gingen naar andere plekken in het land, om er nader mee kennis te maken, en kijken met veel plezier terug op deze reizen.

Zo ontstond een paar jaar terug de gedachte om zelf ons eigen stekje in Tsjechië te kopen.
Wij kwamen we in contact met Giant Real Estate. Op de website van Giant Real Estate zagen wij een aantal woningen waar we informatie over gevraagd hebben. Naar aanleiding van deze informatie kregen we veelvuldig contact en kwam naar voren waar onze voorkeur naar uitging, zoals wel type huis, niet te veel grond, diverse accommodaties in de omgeving voor jong en oud, enz.. We gaven aan dat we ons huis ook wilden verhuren. Zo zijn we diverse malen naar Tsjechië afgereisd en toen we onze woning in Polevsko zagen waren we verkocht.

Met de begeleiding in het voortraject, het onderhandelingstraject, de aankoop en de afwikkeling van ons pand zijn wij door Giant Real Estate op een correcte en uiterst zorgvuldige wijze begeleid. Wij hadden met een nieuw huis te maken en moesten veel geduld hebben tot het laatste document op onze naam stond.

Wij danken Maurits en Astrid Teuthof, de gezichten achter Giant Real Estate voor de wijze waarop zij ons begeleid hebben tot aankoop van onze vakantiewoning Perla Bohemia.

De familie B/S is bereid om telefonisch of per email nadere informatie te verstrekken.
Gallery
Copyright © 2005-2018 Giant Holiday Homes S.R.O.