Familie Coppens

Onze ervaring met Giant Real Estate…. 

Het is al weer ruim vier jaar geleden dat we na twee vakanties in Tsjechië de conclusie trokken: dit is een mooi land en je kunt hier voor m2 en m3 prijzen waarvan we in Nederland alleen nog maar kunnen dromen een heel mooi stukje onroerend goed kopen waar we fijn vakantie kunnen vieren. In een land waarvan je de taal niet spreekt  leek dat echter een (te?) grote stap…

Internet maakt de wereld kleiner en aantal maanden na onze vakantie kwamen we na een uitgebreide oriëntatie terecht bij de site van Giant Real Estate. Wat ons bij Giant  Real Estate opviel was de ruime keuze, de goede referenties, de transparantie van de tarieven, de onafhankelijkheid en al snel ook de persoonlijke benadering. Toen we zagen hoe snel we een reactie kregen op een oriënterende vraag en hoe werd geanticipeerd op onze daarop volgende vragen was de keuze snel gemaakt.  Dit zou een partij kunnen zijn waarop we konden vertrouwen om deze stap te maken zonder slapeloze nachten!

Na een aantal woningen te hebben geselecteerd voor een bezoek kwam de aankoop van ons huis in een stroomversnelling terecht . Hierin heeft Giant Real Estate ons met haar kennis en met behulp van haar vaste partners snel en soepel doorheen geloodst.  In amper twee maanden na ons bezoek waren de onderhandelingen gedaan, waren alle administratieve zaken zoals de notariële overdracht en een bankrekening geregeld en waren we de trotse eigenaar van ons huis in Tsjechië.

Vervolgens werd door Giant Real Estate de verbouwing gepland en uitgevoerd op basis van onze wensen. De service gaat echter daarna ook nog door. In de afgelopen vier jaar hebben we Astrid leren kennen als iemand die haar mannetje staat en die voor ons altijd klaarstaat wanneer we verder willen met de volgende fase van ons huis. Of het een verbouwing is, een lekkage of een storing in de installatie , een tuinman of een administratieve vraag. Bij Giant gaat de service verder en dat geeft ons een goed gevoel.

Op basis van onze zeer goede ervaring over meerdere jaren kunnen wij niet alleen Tsjechië maar zeker Giant Real Estate van harte aanbevelen. Mocht u vragen hebben dan kunt u via Astrid onze gegevens opvragen. Wij beantwoorden uw vraag graag.

Familie Coppens

Alphen aan den Rijn
Gallery

DSC_0023aCopyright © 2005-2018 Giant Holiday Homes S.R.O.