Familie Pors/van der Ham

Niet alleen begeleiden wij bij de aankoop van een pand in Tsjechie maar ook bij vele andere zaken….

Referentie Johan van der Ham en Dick Pors

In tegenstelling tot anderen die op deze site hun verhaal hebben geplaatst over de aankoop van hun pand kunnen wij iets vertellen over de verkoopbegeleiding door Giant Real Estate.

Wij hebben in 2001 ons pand in Ubislavice gekocht. Een Tsjechische kennis heeft ons indertijd begeleid om samen met een Tsjechische makelaar verschillende panden en bouwpercelen te bezoeken.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een schitterende locatie met een vervallen huis. Na meerdere jaren bezig te zijn geweest met de renovatie staat er nu een volwaardig vakantiehuis.

Omdat wij duidelijk het type van pioniers zijn die graag iets nieuws oppakken en het verhuren, wat van een leien dakje gaat, ons niet echt boeit hebben wij besloten het pand weer in de verkoop te zetten om daarna weer iets nieuws te beginnen.

Omdat de communicatie en voorlichting door de makelaar die we indertijd hadden niet optimaal was hebben we ons heel erg verdiept in de keuze voor een verkopend makelaar.

Na een intensieve internet speurtocht zijn we terecht gekomen bij Giant Real Estate. Al bij de eerste afspraak klikte het direct. Omdat we zelf al meer dan tien jaar in Tsjechiƫ actief zijn, wisten we ook direct te beoordelen dat deze mensen geen onzin vertelden.

Maurits en Astrid weten veel van het land, de mensen, de regels, wat er te koop staat en zo meer.
Daarbij zijn beiden realistisch in verkoopmogelijkheden, doorlooptijden en prijsstellingen. Dat gaf voldoende vertrouwen om met Giant Real Estate in zee te gaan.

Gedurende de periode dat het pand nu in de verkoop staat hebben we geregeld contact. Maurits en Astrid zijn altijd direct aanspreekbaar, dat is het voordeel van hun kleine kantoor. Daarmee weten we dat we niet vastlopen op verschillende medewerkers die niet van de hoed en de rand weten.

Ook ten aanzien van een aantal vraagstukken over onze SRO hebben we via hun netwerk van advocaten en notaris een paar zaken goed kunnen regelen.

Al met al ervaringen waardoor we Giant Real Estate van harte kunnen aanbevelen als partij die met veel plezier, maar ook noodzakelijk vakmanschap, op realistische wijze betrouwbaar (ver) koopbegeleiding in de praktijk brengt.

Om meer te weten over de woning die wij in de verkoop hebben staan kunt u onderstaande link kopieren naar de adresbalk van internetprogramma dat u gebruikt.

http://www.giantrealestate.nl/index.php?show=WBW001
Gallery
Copyright © 2005-2018 Giant Holiday Homes S.R.O.