Familie van Hattem

Na ruim een jaar namen zij de sleutel in ontvangst van hun boerenhoeve die zij gaan ombouwen tot een thuis voor teams.

Op huizenavontuur in Tsjechië

Aan de keukentafel bij Astrid en Maurits sluiten wij -na ruim een jaar- ons Tsjechisch huizenavontuur af. Het resultaat is het huis van onze dromen, maar het proces was niet geheel zonder obstakels. Obstakels die wij zelf niet hadden kunnen voorzien en niet hadden kunnen oplossen. De werkwijze en de zorg van Giant heeft gemaakt dat wij nu de trotse bezitters zijn van onze droom.

Werkwijze
Het kopen van een huis in Tsjechië is niet te vergelijken met de aankoop van een huis in Nederland. Wat ons aansprak was de werkwijze van Giant. Zij hebben het aankoopproces voorzien van allerlei veiligheidsschotten, waardoor op een redelijk gecontroleerde wijze een huis aangekocht wordt. Risicoloos is het aankopen van een huis in Tsjechië zeker niet, echter op deze wijze loop je ieder geval niet in zeven sloten tegelijk.

Wij kijken terug op een mooi avontuur dat wij dankzij Giant prachtig hebben kunnen afsluiten.

Giant bedankt!

Bartosovice gaan wij ontwikkelen tot een ‘Thuis voor Teams’.
Staat uw bedrijf voor een belangrijke beslissing, start er een strategisch project of is er iets te vieren. In het Adelaars gebergte in Tsjechië ontwikkelen wij een speciale plek voor teams. Te midden van de natuur krijgen uw ideeën de ruimte, ontstaan uw plannen natuurlijk en vormen zich energievolle teams.\\\”
Het gehele jaar kunnen wij uw business-programma aanvullen met \\\’energieke\\\’ en \\\’natuurlijke\\\’ activiteiten. Zo gaat u verfrist en vol energie weer aan het werk!
Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.freeexperience.com

 
Gallery
Copyright © 2005-2018 Giant Holiday Homes S.R.O.