Onze diensten Begeleiding Renovaties / Nieuwbouw Prijslijst

Onze diensten

Een tevreden klant is het bestaansrecht voor een bloeiend bedrijf. Dit is de centrale gedachte binnen onze onderneming om met succes te kunnen bestaan en te groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat tevreden klanten worden verdiend en gekoesterd moeten worden, daarom beschouwen wij onze klanten als ons erfgoed. Wij streven ernaar dat iedere klant een nieuwe en gewaardeerde Giant ambassadeur zal worden.

Vanuit deze gedachten leveren wij maatwerk voor iedere klant en zijn wij onze klanten graag van dienst op de gebieden waartoe onze expertise behoort. In het kort samengevat: wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar onroerend goed in Tsjechië. Door onze werkwijze nemen wij het complete aankoopproces voor onze rekening en brengen wij deze nauwgezet tot uitvoering volgens de door ons opgestelde en beproefde procedures. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de aankoop van uw huis vlekkeloos en zonder legale, fiscale of financiële risico’s zal verlopen.

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen eigen portefeuille te voeren. Een eigen portefeuille met objecten zou naar onze mening betekenen dat er verstrengelde belangen zouden ontstaan. Wij zouden dan zowel de verkoper als koper dienen waardoor onze klanten gedupeerd kunnen worden. Op onze website publiceren wij daarom een selectie aan objecten uit het landelijk aanbod van onroerend goed. Deze objecten zijn door ons geselecteerd aan de hand van onze ervaring op Tsjechische markt van onroerend goed en de wensen en behoeften van onze klanten. Daarnaast beschikken wij over een ruime database met objecten die in Tsjechië te koop staan en verschaffen wij u graag internetlinks van de grootste zoekmachines voor onroerend goed zodat u mee kunt zoeken indien u dit wenst. Hierdoor beschikt u over een ruim aanbod aan interessante objecten.

Door onze werkwijze krijgt u de lokale prijs (in Tsjechische kronen) te zien en betaalt u geen irreëel berekende prijs, waarin een forse marge is verwerkt. Wij zetten ons ervoor in de laagste prijs voor u te bedingen.

Termen als all-in prijzen bestaan alleen in sprookjes. Wij geloven niet in sprookjes en dus berekenen wij u alleen een van te voren vastgesteld “kosten koper” bedrag, waarin alleen de noodzakelijke koopkosten zijn verwerkt. Hierdoor weet u meteen hoeveel u betaalt en waarvoor.

   Social


Onroerend goedCopyright © 2005-2018 Giant Holiday Homes S.R.O.