Verkopen

U bent voornemens om uw woning, villa, boerderij of ander onroerend goed in Tsjechië te verkopen. Het vinden van een makelaar in Tsjechië die uw wensen en behoeften begrijpt en deze vertaalt in een concreet en succesvol verkoopplan is van primair belang.

Als uw persoonlijke makelaar en adviseur nemen wij graag het werk uit handen, als full-service makelaar, van het in kaart brengen van uw onroerend goed, bezichtigingen en onderhandelingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding naar de notaris/advocaat. De gehele verkoop is onze zorg. Wij begeleiden en adviseren u intensief tijdens het gehele traject waarbij ons streven een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopprijs tegen een zo kort mogelijke doorlooptijd.

Onze missie

Bij ons gaat het niet alleen onroerend goed verkopen, maar ook om de mensen die bij het proces betrokken zijn. Pas dan zal onze missie haalbaar zijn …

Het is onze streven om met onze cliënten te werken en niet alleen namens hen. Uw onroerend goed in Tsjechië verkopen is wellicht een van de belangrijkste transacties in uw leven. Wij zijn er niet uit op het snel binnenhalen van een provisie. Wij bieden u een full-service en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk, gedegen kennis, optimale informatieverstrekking en maximale marketingpresentaties.

Onroerend goed verkopen moet uiteindelijk een positieve ervaring zijn. De financiële en administratieve aspecten rondom de verkoop van uw object voelen vaak als erg omvangrijk. U doet dat tenslotte niet iedere dag! Wij staan u graag bij met onze expertise! U levert uw wensen aan, wij luisteren, adviseren en corrigeren. Samen met u realiseren wij de meest voordelige transactie voor de verkoop van uw onroerend goed. Pas dan… zijn we beiden in onze missie geslaagd. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!

Onze werkwijze

Uw onroerend goed vlot en tegen een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopprijs verkopen vraagt om een tactische aanpak. Dit begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij een uitvoerige opname van uw woning wordt gemaakt. Vervolgens vertalen wij de conclusies in een plan van aanpak. In dit plan verwerken wij, onder andere, de verkoopanalyse en een op maat gemaakte verkoop- en marketing plan dat toegesneden is op uw specifieke wensen en de differentiële voordelen van uw onroerend goed. Een optimaal plan van aanpak is nodig om het maximale resultaat te garanderen.

Nadat u ons de opdracht heeft gegeven om uw onroerend goed te verkopen gaan wij meteen aan de slag.

Om het object zo breed mogelijk in de markt te zetten publiceren wij uw onroerend goed op de volgende websites:

De bezichtigingsafspraak

Wij beschouwen iedere bezichtiging als een kans om uw woning te verkopen. Daarom gaan wij doelgericht tewerk tijdens iedere bezichtiging.

Onze makelaars zijn goed opgeleid en houden hun kennis permanent op peil. Zij worden regelmatig bijgeschoold om de kennis op peil te optimaliseren. Onze makelaars komen uit de specifieke regio’s en kennen de regionale en nationale markt goed. Zij zijn doordrongen van een ‘Europese’ zakelijke mentaliteit en zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en benutten gevonden kansen.

Tijdens de bezichtiging nemen onze makelaars een proactieve houding aan en begeleiden zij de potentiële koper door het pand om alle differentiële voordelen van het object onder de aandacht te brengen. Zij beantwoorden meteen alle vragen over het object en geven een duidelijk beeld van het pand. Nadien nemen zij contact op met de potentiële klant om te informeren naar de mening van de klant over uw object.

Een maal per periode ontvangt u een rapport met de bevindingen van de betreffende makelaar over hoe de bezichtigingen van uw object zijn verlopen.

Wij hebben een koper gevonden.  Hoe nu verder?

Wij bieden u een full-service en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk, gedegen kennis, optimale informatieverstrekking en maximale marketingpresentaties. Uw onroerend goed wordt direct op de grootste Tsjechische portalen voor onroerend goed gepresenteerd en de presentaties worden met regelmaat geactualiseerd.  U bent verzekerd dat uw object in de hoogste rankings wordt gepresenteerd. Regelmatig ontvangt u statistieken, per e-mail, van ons met de score van de advertentie van uw object op de Tsjechische websites waar wij uw object gepubliceerd hebben. Ons streven is een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopprijs in de kortst mogelijke tijd voor u te realiseren.

Graag gaan wij aan de slag met de verkoop van uw onroerend goed. Klik hier om contact op te nemen.