Wie zijn wij?

Graag stel ik mij voor: Mijn naam is Astrid Gillis en ik heb Giant Real Estate opgericht om Nederlanders een betrouwbaar steunpunt te bieden bij hun aankoop van een woonhuis of vakantiehuis in Tsjechië. Gedurende een succesvolle carrière in de bouwnijverheidsector en makelaardij heb ik gedegen kennis opgedaan van bouwmanagement, aannemerij, utiliteitsbouw, onroerend goed markt en investeringsplanning. De wens om een eigen onderneming binnen de onroerend goed sector te starten heeft bij mij altijd geleefd. In 2002 heb ik deze stap genomen en ben ik gestart om alle kennis en ervaring in te zetten voor onze klanten.

Voorafgaand aan de oprichting van Giant Real Estate heb ik uitvoerig onderzoek verricht naar de gang van zaken bij het aankopen van onroerend goed in Tsjechië. Na dit onderzoek kwam ik tot de conclusie dat zich een aantal problemen voordoen wanneer men onroerend goed in Tsjechië wil kopen. Onder de naam Astrid Teuthof heb ik een gerenommeerde ondernememing met landelijke reputatie opgebouwd.

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen eigen portefeuille te voeren. Een eigen portefeuille met objecten zou naar onze mening betekenen dat er verstrengelde belangen zouden ontstaan. Wij zouden dan zowel de verkoper als koper dienen waardoor onze klanten gedupeerd kunnen worden. Op onze website publiceren wij daarom een selectie aan objecten uit het landelijk aanbod van onroerend goed. Deze objecten zijn door ons geselecteerd aan de hand van onze ervaring op Tsjechische markt van onroerend goed en de wensen en behoeften van onze klanten. Daarnaast beschikken wij over een ruime database met objecten die in Tsjechië te koop staan en verschaffen wij u graag internetlinks van de grootste zoekmachines voor onroerend goed zodat u mee kunt zoeken indien u dit wenst. Hierdoor beschikt u over een ruim aanbod aan interessante objecten.