Onze diensten

Wij leveren maatwerk voor iedere klant zijn je graag van dienst op de gebieden waartoe onze expertise behoort. In het kort samengevat: wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar onroerend goed in Tsjechië. Door onze werkwijze nemen wij het complete aankoopproces voor onze rekening en brengen wij deze nauwgezet tot uitvoering volgens de door ons opgestelde en beproefde procedures. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de aankoop van uw huis vlekkeloos en zonder legale, fiscale of financiële risico’s zal verlopen.

Door onze werkwijze krijgt u de lokale prijs (in Tsjechische kronen) te zien en betaalt u geen irreëel berekende prijs, waarin een forse marge is verwerkt. Wij zetten ons ervoor in de laagste prijs voor u te bedingen.

Termen als all-in prijzen bestaan alleen in sprookjes. Wij geloven niet in sprookjes en dus berekenen wij u alleen een van te voren vastgesteld “kosten koper” bedrag, waarin alleen de noodzakelijke koopkosten zijn verwerkt. Hierdoor weet u meteen hoeveel u betaalt en waarvoor.

Veelgestelde vragen

Wij beschikken, naast de objecten die wij op onze website hebben gepubliceerd, over een uitgebreide database met duizenden objecten die te koop worden aangeboden in Tsjechië. Wij gaan graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek naar uw droomobject. Wanneer uw zoekcriteria bij ons duidelijk zijn, zullen wij u met regelmaat een selectie met panden mailen die bij uw criteria aansluiten. Daarnaast geven wij u graag de internetadressen van de grootste zoekmachines voor onroerend goed in Tsjechië zodat u met ons kunt mee zoeken naar het pand van uw dromen. Zo bent u ervan verzekerd dat u over voldoende kwalitatief vergelijkingmateriaal beschikt.

Als buitenlander kunnen er in Tsjechië taal- en communicatieproblemen ontstaan, hoe ga ik de afspraken voor het bezichtigen van de panden maken en hoe moet ik cruciale zaken over de huizen inwinnen en hoe kan ik de verstrekte informatie begrijpen? In Tsjechië is de bouwwijze anders dan in Nederland. Hoe weet ik in welke conditie de panden verkeren?

Door onze ervaring kennen wij de lokale markt. Wij spreken de taal en beschikken over een ruime bouwtechnische ervaring. Wij maken graag namens u de afspraken om de panden van uw voorkeur met u te gaan bezichtigen. Tijdens het bezichtigen van de panden zullen wij alle relevante informatie voor u inwinnen. Na de bezichtiging zullen wij u uitgebreid informeren over de bouwkundige staat van het pand en de eventueel te verwachten renovatiekosten. Zo zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer u een object besluit te gaan kopen dan zullen wij eerst alle legale, financiële en juridische onderdelen die op het pand betrekking hebben toetsen. Zodoende bent u ervan verzekerd dat het object niet bezwaard is met schulden of andere lasten en dat de integriteit van de eigenaar in orde is.

Wij werken samen met een gerenommeerd advocatenkantoor dat is aangesloten bij de Tsjechische Kamer voor Advocaten. Alle financiële middelen voor aankoop van uw onroerend goed zullen naar de geblokkeerde en onder toezicht staande bankrekening van dit advocatenkantoor worden overgemaakt. Ons advocatenkantoor zal de benodigde transacties alleen in overleg uitvoeren. Hierdoor is uw financiële zekerheid ten alle tijden gegarandeerd.

Wij laten bij ieder koopproces de benodigde contracten opstellen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw belangen ten alle tijden op een optimale wijze worden behartigd.

U hoeft maar een dagdeel naar Tsjechië te komen om alle benodigde documenten te ondertekenen die nodig zijn om uw huis op een veilige en betrouwbare wijze op uw naam te zetten.

Wij werken samen met een gerenommeerd aannemersbedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in het renoveren en verbouwen van bestaande woonhuizen en het bouwen van nieuwe woningen. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs om met onze aannemer een gesprek met u te hebben over uw wensen en behoeften. De aannemer brengt vervolgens een offerte uit. Wanneer u hiermee akkoord gaat zullen wij de gehele verbouwing coördineren.

Uit het bovenstaande kunt u concluderen, dat wij strikt de door ons opgestelde en beproefde procedures volgen en uitvoeren. Door onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat het aankopen van uw onroerend goed optimaal en zonder enig risico zal verlopen.