Begeleiding

Wanneer u een auto koopt gaat u op zoek naar de perfecte auto die bij u past tegen de best mogelijke prijs. U kiest de auto die zo dicht mogelijk aansluit bij uw wensen en behoeften. Bij het maken van uw keuze wilt u voldoende mogelijkheden en een betrouwbare kwaliteit tegen de best mogelijke prijs. De merkdealer verzekert u hiervan. U bent bij hem voor een goede service voor en na de koop aan het juiste adres.

Bij de keuze van uw huis in Tsjechië is bovenstaande zeker nog meer van toepassing. Als u eenmaal een keus heeft gemaakt moet u zeker kunnen zijn dat u een huis heeft gekocht waar u jaren van kunt genieten en zeker geen spijt van zult krijgen.

Wij vinden uw ideale object door als volgt te werk te gaan:

– Tijdens onze contacten inventariseren wij uw wensen en behoeften.
– Naar aanleiding hiervan gaan wij gericht op zoek naar geschikte objecten die hier zo nauw mogelijk op aansluiten.
– Tevens verstrekken wij u internetadressen van Tsjechische zoekmachines met onroerend goed zodat u zich kunt oriënteren op de lokale markt.
– Wij bieden u de door ons geselecteerde objecten aan en vergelijken deze met de eventueel door u gevonden objecten.
– Wanneer u hieruit een selectie heeft gemaakt, zullen wij deze voor u analyseren en onze bevindingen met u doornemen. Daarna maken wij bezichtigingafspraken om met u de geselecteerde huizen te bezichtigen.

Na de objecten samen te hebben bezichtigd, zullen wij onze bevindingen aan u kenbaar maken en u adviseren inzake de volgende cruciale zaken:

– Bouwtechnische staat van het onroerend goed.
– Schatting m.b.t. eventuele renovatiekosten.
– Vraagprijs versus aangeboden kwaliteit.
– Ligging en bereikbaarheid van het object.
– Faciliteiten zoals recreatiemogelijkheden en beschikbaarheid van Engels sprekende huisartsen in de directe omgeving.
– Beschikbaarheid of aansluitmogelijkheid van telefoon, satelliet enz.

Uit onze conclusies maken wij een eindrapport over de objecten die wij hebben bezichtigd. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Onze service stopt hier niet. Nadat u uw keuze heeft gemaakt gaan wij de prijsonderhandeling in en zullen wij een zo laag mogelijke prijs voor u bedingen. Nadat de koopprijs is overeengekomen geven wij onze advocaat opdracht het object op juridisch vlak te controleren. Gecontroleerd zal worden of het object werkelijk op naam staat van de verkoper en of er geen bezwaren zoals schulden, beslagen enz. op het object rusten. Wij stellen het definitieve koopcontract voor u op en controleren of alles wettelijk verloopt. Door onze werkwijze zult u met zekerheid het koopcontract kunnen ondertekenen.

Onze service stopt niet als u eenmaal uw object gekocht heeft. Wij blijven u graag van dienst en regelen o.a. de volgende zaken voor u:

– Aanvraag en aansluiting van gas, water, elektriciteit, telefoon en kabel / satelliet televisie.
– Afsluiten van uw opstal- en inboedelverzekering.
– Aanbevelen van een betrouwbare arts, tandarts en ziekenhuis.

Wij blijven u na uw aankoop graag van dienst en zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van uw vragen en het oplossen van eventuele knelpunten of problemen die zich voor, tijdens en nadat u uw droom huis heeft gekocht kunnen voordoen.