Renovatie en nieuwbouw

Renovatie

Wanneer u besluit om uw woning in Tsjechië te laten renoveren dan is een goede planning en oriëntatie hierin zeer belangrijk. Daarnaast bent u niet in de gelegenheid om zelf de vorderingen van de werkzaamheden te volgen en is het zeer wenselijk om een partij in de arm te nemen die namens u de kwaliteit van zowel materiaal als arbeid als de coördinatie van het gehele renovatieproces voor rekening neemt. Wij nemen, namens en in samenspraak met u, de coördinatie en uitvoering van de gehele renovatie of verbouwing voor onze rekening.

Voor het renoveren of verbouwen van huizen werken wij al geruime tijd samen met een gerenommeerd aannemersbedrijf, dat over een jarenlange ervaring beschikt met het renoveren en nieuw bouwen van huizen. Het aan ons verbonden aannemersbedrijf voert de werkzaamheden uit naar West-Europese normen en stelt hoge eisen aan het product dat zij leveren. Dit vertaalt zich in een zorgvuldige keuze van materialen en selectie van leveranciers waar zij mee samenwerken. Kwaliteit en oog voor detail staan hoog in het vaandel. De kwaliteit van de renovatie komt overeen met wat u thuis gewend bent.

Door deze samenwerking onderscheiden wij ons door een persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een oplevering volgens afspraak. Wij vinden flexibiliteit zeer belangrijk zodat eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen worden ingepast in uw plan.

Onze aannemer voert alle reguliere bouw-, renovatie- en constructiewerkzaamheden uit vanaf fundering tot en met het dak. Doordat dit bedrijf alle disciplines onder een dak heeft die nodig zijn om iedere renovatie naar tevredenheid uit te voeren wordt u niet geconfronteerd met problemen die worden veroorzaakt met losse loodgieters, timmermannen enz.

Hoe gaan wij te werk wanneer u overweegt om uw huis in Tsjechië te willen laten renoveren of verbouwen?
• Tijdens een gesprek met u (telefonisch of via e-mail) bespreken wij uw wensen en behoeftes van de gewenste renovatie met u door. Daarna maken wij een afspraak met u om met de aannemer een bezoek aan uw huis in Tsjechië te brengen om alles te bespreken.
• Op de dag van ons bezoek met de aannemer inventariseren wij uw plannen voor de renovatie en bespreken wij deze met u. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw wensen, denken mee met uw idee, geven bouwkundig advies en bieden oplossingen op maat.
• Aan de hand van wat wij met u hebben besproken, ontvangt u een schriftelijke offerte. U weet dan precies en waarvoor u betaald, in de wetenschap dat u niet achteraf met allerlei “meerwerk posten” wordt geconfronteerd.
• Wanneer u met deze offerte akkoord gaat, stellen wij in overleg met de aannemer een tijdplan op en leggen wij deze aan u voor. U weet wanneer er met de werkzaamheden zal worden gestart.
• Tijdens het renovatietraject zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen en zullen wij namens u de kwaliteit van materiaal en arbeid volgen. U ontvangt van ons met regelmaat een verslag van de voortgang inclusief fotomateriaal. Zodoende kunt u op afstand het gehele traject volgen in de wetenschap dat alles volgens afspraak verloopt.
• Wanneer de renovatie is opgeleverd, zullen wij alle punten met u nalopen.

Nieuwbouw

Wanneer u uw eigen huis in Tsjechië wilt laten bouwen moet het een huis zijn dat geheel bij u aansluit en uw smaak en inzicht weergeeft. Een huis waar u zich thuis voelt en dat helemaal bij u past. Wij begeleiden u graag in het gehele bouwproces dat begint bij het zoeken naar het perfecte bouwperceel, het aanvragen van de benodigde bouwvergunningen tot en met de oplevering van uw nieuwe huis in Tsjechië.

U hebt het grondstuk aangekocht waar uw droomhuis moet worden gebouwd. U wilt een huis laten bouwen. Niet zomaar een huis maar uw thuis, ontworpen en gebouwd naar uw wensen. Voor het nieuw laten bouwen van woningen werken wij samen met een gerenommeerd aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van kwalitatieve en unieke houtskelet woningen. Deze huizen kenmerken zich door zeer hoge isolatiewaarden en een zeer solide constructie. De woningen zijn volledig aan te passen (afmeting, indeling, stijl en luxe) volgens uw wensen. De constructie en afwerking zijn van een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Wanneer u besluit om een huis te laten bouwen volgens het houtskeletbouw principe, dan krijgt u een unieke en kwalitatieve woningen tegen een vaste en lage prijs. Tijdens en na de bouw wordt u niet geconfronteerd met onaangename verassingen doordat er strikt gewerkt wordt volgens een vooraf bepaald budget.

Houtskelet huizen kennen een aanzienlijke kortere bouwtijd dan traditioneel gebouwde huizen. Onze aannemer heeft een eigen timmerfabriek waar in zeer korte tijd de delen van uw huis worden gemaakt. Er zijn maar enkele weken benodigd om de onderdelen van uw huis in de timmerfabriek te maken. Omdat alle fases van het bouwproces in eigen beheer elkaar opvolgen (fundering, fabricage in eigen fabriek, montage op de bouwplaats en de afwerking van de gevels, het dak en de afwerking van het huis) verloopt het hele proces zeer snel. U bespaart tijd en geld en kunt binnen een acceptabele termijn genieten van uw droomhuis in Tsjechië.

Houtskeletbouw is een milieuvriendelijke en duurzame bouwwijze. Hout is een natuurlijk en aangenaam product met een zeer lange levensduur. Hout past zich zeer goed aan het wisselende Tsjechische klimaat aan. Zetscheuren zijn bij deze bouwwijze onbekend. Door de unieke constructie wijze voldoen houtskelet huizen aan de hoogste isolatiewaarden waardoor de verwarmingkosten tijdens de strenge Tsjechische winters veel lager uitvallen.

Wij werken niet met standaard projecten maar maken een project geheel naar uw wensen en inzichten. Wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden van het laten bouwen van uw eigen huis in Tsjechië.